KENNELNS HISTORIA

År 2012:

Sammanfattning om året som har gått


Under året 2012 har vi varit på 23 utställningar.

Vi har visat 19 uppfödargruppen (oftast med 4 olika kombinationer) alla med HP och har vunnit BIR 18 gånger, av dessa gånger har vi 4 gånger inte stannat till finalerna. Vi har blivit Best in Show-2  uppfödare 6 gånger i Kungsör, Mjölby, Sätila, Visby,Alfta och i Vännäs. Best in Show-3 uppfödare 3 gånger i Visby, Norrköping och i Mjölby. På Åland och i Högbo blev vi Best in Show uppfödare-4.

Vi har under året haft och har 5 valpkullar, Corrine och Baros fick 9 valpar, Chelsea och Jack fick 4 valpar, Corall och Cooper fick 5 valpar, Caitlin och Cooper fick 6 valpar och Chanel och Rafferty fick 4 valpar. Mer om dessa valpkullar kan man läsa om under aktuella valpkullar och under tidigare valpkullar.

Vi har under året exporterat en valp tll Ryssland Emma (Big Brazzel Will Always Love You).

Corrine (CH Big Brazzel Catch Me If You Can) dotter till Cleo, har ställts ut sparsamt under året då hon har haft en valpkull. Hon startade året med att bli BIR och BIS-3 i Kungsör och sedan i fjärde veckan av sin dräktighet med att bli BIR och BIS-2 i Mjölby. Efter valparna gjorde hon come-back i Avesta med att bli 2:a bästa tik med CACIB. Hon blev BIM och BIS/BIM-3 i Mjölby under hösten. Hon har under hösten flera championklassvinster och hon har dessutom blivit placerad i bästa tik i stort sett på de flesta utställningar hon varit med på under året. Hon blev 9:e bästa utställningsspringern 2012.

Chelsea (CH Big Brazzel Born To Be Wild) dotter till Celine, har haft en valpkull under första delen av året och bara ställs ut en gång och då fått CK i championklassen.

Chanel (Big Brazzel Time After Time) dotter till Celine, har ställts en del under året, hon har vunnit öppenklassen ett antal gånger och fått CK och placerat sig i bästa tikklass vid ett flertal tillfällen. Hon har redan två svenska cert men saknar ett. I skrivandets stund har hon precis fått en valpkull. Hennes fina avkommor har fått många fina meriter under året bland annat ett flertal BIR, cert och BIS-placeringar, hennes fina barnbarn uppfödda på kennel Rowntree har bland annat blivit BIS-2 valp.

Cooper (Big Brazze Higher And Higher) bror till Cornelia och son till Chelsea, har under året blivit bästa juniorhane på de flesta utställningar han har varit med på. Han har flera bästa hanhundsplaceringar. Han har blivit BIR och har fått 3 svenska cert och 7 reserv-cert. I mars månad tävlade han och syster Cornelia på Grand Hotel i Stockholm om årets valp där de placerade sig bland de 10 bästa bland alla raser, om detta kan man läsa om under nyheter 2012. Cooper har under året fått 4 valpkullar. Cooper blev 3:a årets junior 2012. Han blev 15:e bästa utställningsspringern 2012.

Cornelia (Big Brazzel Hot Sensation) syster till Cooper och dotter till Chelsea, har under året fått tävla en del i unghundsklassen då kusin Cecilia som är lite yngre har fått tävla i juniorklassen. Cornelia har under året mestadels vunnit juniorklassen för tikar respektive tikunghundsklassen. Hon har under  året fått 6 cert, varav ett på Åland. Hon har två CACIB ett svenskt och ett finskt och ett svenskt reserv-CACIB. Hon har blivit BIR två gånger och BIM en gång. Hon har även blivit Best in Show-2. I mars månad tävlade hon och hennes bror Cooper på Grand Hotel i Stockholm om årets valp där de placerade sig bland de 10 bästa bland alla raser, om detta kan man läsa om under nyheter 2012. Cornelia blev 17:e bästa utställningsspringern 2012.

Cecilia (SEJV-2012 Big Brazzel EveryTime We Touch) som är dotter till Chanel har under året blivit BIR valp på de fyra utställningar hon ställts på som valp. Hon har som valp även blivit Best in Show och Best in Show-2 med mer. Hon har fått 4 cert i juniorklassen och 3 reserv-Cert. Hon har vunnit juniorklassen på nästan alla utställningar hon har deltagit i.  Hon har på de flesta utställningar placerat sig i bästa tikklass och blivit BIR två gånger och BIG-2. Hon avslutade utställningsåret på Stockholms internationella hundmässa genom att bli Svensk juniorvinnare-2012 (SEJV-2012), samt 2:a bästa tik med cert. Hon blev även kvalificera till Crufts 2013. Hon blev 10:e bästa utställningsspringern-2012
Cecilia (SEJV-2012 Big Brazzel Every Time We Touch) blev årets junior-2012

Cecilia

Cody (Big Brazzel Back In Business) har bara ställts två gånger i valpklass och blivit BIM. Han debuterade på Stockholmsmässan i juniorklassen med att få excellent.

Clara ( Big Brazzel Best Of Brands) har även hon ställts två gånger i valpklass och blivit BIR och BIS-4 valp samt BIM valp.  Även hon debuterade på Stockholmsmässan i juniorklassen med att få excellent.

Charlie som är son till Doris har gått i en välförtjänst pension och kommer inte att ställas ut mer. Han har många fina och trevliga barn, barnbarn, barnbarns barn, barnbarns barnbarn som under året blivit både BIR, BIM, fått flera cert, blivit placerade i best in show och har meriterat sig i viltsår, agility, jakt, rallylydnad med mer.

Zelda har inte heller ställt ut under året, utan är för tillfället nerklippt,

Doris blev under året 14 år gammal och hann fira detta med stort tårtkalas, en tid efter så somnade vår älskade Doris in efter ett kort tids sjukdom, mer om Doris och hennes tårtkalas se Doris sida.

Eros som under året lånades ut till Ryssland har ställts på två utställningar där han på båda utställningarna blev bästa hanhund, fick två ryska cert och två ryska CACIB, han fick två BIM och blev även Rysk champion och Euroasian Winnare-2012. Han hann med att bli pappa till ett par valpkullar i Ryssland. Tyvärr fick Eros en svårbehandlad fästing sjukdom och han fick under hösten somna in, vi saknar vår prins så mycket. Hans avkommor har haft stora framgångar i flera länder under året inom utställning, viltspår och jakt med mer.

Cindy som inte har bott här på några år, har under våren somnat in efter en tids sjukdom, vi saknar vår prinsessa.

Corall (Big Brazzel Drivning Me Crazy) som är dotter till Chanel bor hos en bekant till familjen har under året ställts ut bara en gång. Hon har haft en valpkull här under våren , om dessa valpar kan man läsa om under tidigare valpkullar.

Caitlin har fått en valpkull bestående av 6 valpar på kenneln under hösten/vintern.

Jerry (Big Brazzel Only You) som är son till Corrine och bor på kennel Klovstamon har ställt ut ett par gånger under året . Han har vunnit öppenklassen och fått CK. Han har sedan tidigare två svenska cert och saknar bara ett för sitt championat, vi hoppas att han under nästa år kommer att få sittt sista cert. Jerry har fler fina avkommor som har ställts ut med mycket goda resultat. Bland annat Best in Show valp, BIR- och BIM-valp osv. Han har hunnit med att få en del valpkullar under året som har gått.

Signe (Big Brazzel Caramell Chew Chew) som är dotter till Celine och Eros och bor på kennel Klovstamon kommer snart att bli mamma för första gången.

Vilja (Big Brazzel Close To My Heart) som är syster till Corrine och därmed dotter till Cleo och Fritz har ställt på 2 utställningar med goda resultat.

Mixa (CH Big Brazzel Dirty Dancing) som är syster till Corall och dotter till Chanel och Tabasco (Sieger´s Pool Position) har under året bivit mamma på kennel Rowntree, dessa valpar har gått mycket fint på utställning oh blivit bland annat BIS-2 valp.

Mikey (CH Big Brazzel Thunderball) som är bror till Chanel och son till Celine och Lleyton har ställt ut 1 gång under året och då blivit placerad i bästa hanhund. Han har under året fått många fina meriter inom agility och tävlar nu mer i SM-laget.

Sammy (Big Brazzel Absolut Power) som är son till Mikey och Cindy, har ställts ut en gång under året  med gott resultat. Även  han har under året fått många fina meriter inom agility.

Daffy (Big Brazzel All Or Nothing) syster till Sammy och dotter till Mikey och Cindy, har ställts ut ett par gånger under året med gott resultat. Hon har under hösten blivit mamma till sin första valpkull.

Alice (Big Brazzel All Absout Love) syster till Daffy har ställts ut ett par gånger under året och bland annat fått reserv-cert och bästa tikplacering. Hon blev mamma förra hösten och hennes son har bla fått cert. Hon bor på kennel Lord Dannys.

Bosse (CH Big Brazzel Purple Rain) har under året ställts ut 1 gång och blivit placerad i championklassen.

Elly (CH Big Brazzel One In The Million) som är syster till Caity och Jerry och bor i Ryssland på kennel Veraspring, har under året blivit mamma tillsammans med Eros.

Izzie (MultiCh Big Brazzel Hot Enough) som är syster till Cooper, Cornelia och Liza och dotter till Chelsea och Egon har ställts ut flitigt under året, hon har totalt 25 cert, 7 CACIB, 19 BIR, 6 BIM, 1 BIG, 1 BIG-2, 1 BIG-3, 1 BIS-2, 3 BIS-3, 4 BIS-4, 3 BIS-5. Hon är Baby Champion, Puppy Champion, Young Breed Champion, Brazilian Champion, Panamerican Champion, Great Brazilian Champion, Great Panamerican Champion. Hon saknar ett CACIB till sitt internationella championat, detta kan hon tidigast ta i mars-2013. Hon blev årets springertik 2012 i Brasilien.

Liza (Big Brazzel Hot and Wild) som är syster till Cooper, Cornelia och Izzie och dotter till Chelsea och Egon har under året ställts ut sparsamt, hon har vunnit blad annat juniorklassen. Hon blev under hösten bästa jakt unghund och bästa Dual Purpose unghund och totalt BIS-2 Dual Purpose på springer östras cup.

Wilma (Big Brazzel Cookie Dough) som är syster till Signe och dotter till Celine och Eros, har ställts ut sparsamt under året. Hon har under våren blivit mamma tillsammans med Cooper till en valpkull.

Jasmine (Big Brazzel Belive In Me) syster till Chelsea och dotter till Celine  har ställts ut sparsamt under året med goda resultat.

Spencer (SEJV-2012 Big Brazzel Impression Piece) son till Caitlin och bror till Joyce, Spik, Wila och Lilly, har ställts ut en gång under året och det på Stockholms internationella utställning i december, då blev han bästa juniorhane och fick titel Svensk juniorvinnare-2012, precis som sin halvsyster Cecilia. Han blev även kvalificerad till Crufts 2013. Han blev 3:a bästa hanhund och fick reserv-cert.

Fhilip (Big Brazzel Bungy Jumper) som är son till Corrine har blivit BIM-valp.

Flora (Big Brazzel Butterfly Flip) som är dotter till Corrine har blivit BIM-valp.

Tindra (Big Brazzel Black Beauty) som är dotter till Corrine har blivit placerad i bästa tikvalp.

Joyce (Big Brazzel Ivory White) dotter till Cailin och syster till Spencer, Lilly, Spike och Wila har blivit BIR-valp två gånger och även BIS-3 valp samt BIM-valp. Hon har två CK från juniorklassen.

Lilly (Big Brazzel I Am Legend) dotter till Cailin och syster till Spencer, Joyce, Spike och Wila har blivit BIR-valp tre gånger och även BIS-2 valp två gånger. Hon har CK och bästa tikplacering.

Spike (Big Brazzel Intense Colours) som är son till Caitlin och bror till Spencer, Wila, Lilly och Joyce har blivit BIM-valp.

Wila (Irresistable Choice) som är dotter till Caitlin och syster till Spike, Spencer, Lilly och Joyce har blivit BIR valp två gånger och även blivit BIS-2 valp. Hon har även ställts ut i juniorklassen med excellent.

Caity (Big Brazzel Only Made For Me) som är dotter till Corrine och syster till Jerry och Elly har ställts ut med goda resultat. Hon har under hösten flyttat till en ny familj.

Athos (Big Brazzel Enjoy The Future) son till Chanel och bror till Cecilia har blivit BIM-valp två gånger. Han har CK från juniorklassen.

Bandit (Big Brazzel Essence Of Gold) son till Chanel och bror till Athos och Cecilia har ställts ut med goda resultat.

Wilma (Big Brazzel Gossip Girl) dotter till Corall och Cooper har ställt ut i valpklassen och fått en placering.

Glossy (Big Brazzel Glossy Lips) har blivit BIR valp två gånger och även blivit Best in Show valp.

Emma (Big Brazzel Will Always Love You) som är dotter till Chelsea och bor på kennel Veraspring i Ryssland har ställts ut tre gånger och blivit BIR-valp alla tre gångerna.

Totalt har 37 av kennelns uppfödda hundar visats på olika utställningar under året. Fler av våra uppföda hundar har höga meriter inom agility och viltspår

Vi vill även nämna alla fina avkommor till Charlie, Eros, Cooper och Jerry som visat framfötterna inom utställning, viltspår, agility, rallylydnad, jakt med mer i flera länder.
  
Mikey (CH Big Brazzel Thunderball) årets springer östras agilityhund 2012

Corrine (CH Big Brazzel Catch Me If You Can) som 4 år i rad har blivit årets springer östras utställningshund blev 2:a springer östras utställningshund 2012

Cecilia (Big Brazzel Every Time We Touch) och Cornelia (Big Brazzel Hot Sensation) delade tredjeplatsen som springer östras utställningshund 2012

Cooper (Big Brazzel Higher And Higher) blev 4:a bästa springer östras utställningshund 2012

Chanel (Big Brazzel Time After Time) blev 6:a springer östras utställningshund 2012

Mikey (CH Big Brazzel Thunderball) blev 11:a springer östras utställningshund 2012

Chelsea (CH Big Brazzel Born To Be Wild), Sammy (Big Brazzel Absolut Power), Cody (Big Brazzel Back In Business), Clara (Big Brazzel Best Of Brands) Bosse (CH Big Brazzel Purple Rain) och Sammy (Big Brazzel Absolut Power) blev 12:a springer östras utställlningshund 2012

Corall (Big Brazzel Driving Me Crazy) blev 13:e springer östras utställningshund 2012

Vill även gratulera fler barnbarn och barnbarns barn och barnbarns barnbarn till våra uppfödda hundar som under året meriterat sig högt på utställningar, viltspår, rallylydnad och agility och även blivit champion inom flera av dessa sporter, så roligt.

Stort tack till alla som har hjälpt oss att ställa ut i uppfödargrupper och hjälpt oss att visa våra hundar under året, utan er skulle vi inte ha uppnått dessa goda resultat. Även stort tack för all support och hjälp i samband med alla utställningar.


2 hanar och 2 tikar födda efter "Chanel" Big Brazzel Time After Time och "Rafferty" Peasblossom Jester den 17 december

Chanel med sina nyfödda

Resultat från internationell utställning Stockholm 15 december Spencer (Big Brazzel Impressive Piece) bästa juniorhane, CK, svensk juniorvinnare (SEJV-2012) 3:a bästa hane, reserv-cert, Crufts kvalificerad, Cecilia (Big Brazzel Every Time We Touch) bästa juniortik, CK, svensk juniorvinnare (SEJV-2012) 2:a bästa tik, CERT, Cruft kvalificerad, Corrine (Big Brazzel Catch Me If You Can) excellent, 2:a bästa championtik, CK, 4:a bästa tik
Vår uppfödargrupp bestående av 4 kombinationer (Cecilia, Cornelia, Corrine, Lilly) HP, BIR-grupp


Spencer (Big Brazzel Impressive Piece) svensk juniorvinnare (SEJV-2012)

 
Cecilia (Big Brazzel Every Time We Touch) svensk juniorvinnare (SEJV-2012)

Vår uppfödargrupp bestående av 4 kombinationer (Cecilia, Cornelia, Corrine, Lilly) HP, BIR-grupp

Cody                                                                                                                                                            Corrine

6 stycken valpar (5 hanar och en tik) födda 22 oktober-2012 efter "Caitlin" Barecho Zimply Irresistible och "Cooper" Big Brazzel Higher And Higher

Caitlins valpar7 veckor gamla foto: Cia Lindroth

 I Mjölby SSRK, 27 oktober blev Athos (Big Brazzel Enjoy The Future) 2:a bästa juniorhane med CK, Cecilia (Big Brazzel Every Time We Touch)  bästa juniortik,
Cornelia (Big Brazzel Hot Sensation) bästa unghundstik, Corrine (Big Brazzel Catch Me If You Can) bästa championtik, bästa tik, BIM, BIS/BIM-3
Vår uppfödargrupp bestående av Athos, Corrine, Cornelia och Cecilia HP, BIR, BIS-3 grupp, Glossy (Big Brazzel Glossy Lips) BIR-valp, BIS-valp valpklass 1
Cody (
Big Brazzel Back in Business) BIM-valp valpklass 2, Clara (Big Brazzel Best Of Brands) BIR-valp, BIS-4 valp valpklass 2
 
Corrine BIM BIS/BIM-3                                                  Cody BIM och Clara BIR                                                                            Clara BIS-4 valp
 
Glossy BIS-valp                                                                                          Vår uppfödargrupp BIS-3

Messi (Barecho Zuper Playmaker) BIR och Corrine (Big Brazzel Catch Me If You Can ) BIM

I Eckerö, Åland 30 september blev Cecilia bästa juniortk, Cornelia bästa unghundstik, bästa tik, CERT, CACIB, BIR, Corrine 3:a bästa tik
Vår uppfödargrupp bestående av Cooper, Cecilia, Cornelia och Corrine, HP, BIR-grupp, BIS-4 grupp

                                                  Cornelia BIR                            Vår uppfödargrupp bestående av Cooper, Cecilia, Cornelia och Corrine BIR och BIS-4 grupp

BIR Cornelia och BIM Robin (Searoad's Repeat and Reply)

I Sofiero 9 september blev
Cecilia (Big Brazzel Every Time We Touch) 3:a bästa tik, reserv-CERT och Cornelia (Big Brazzel Hot Sensation)  2:a bästa tik, CERT, reserv-CACIB
Vår uppfödargrupp 4 kombinationer Cecilia, Joyce, Cornelia and Corrine, BIR-grupp


Cornelia i Sofiero 2:a bästa tik och sitt 5:e cert
 
Vår uppfödargrupp 4 kombinationer Corrine, Cornelia, Cecilia och Joyce bästa grupp

Mikey (Big Brazzel Thunderball) fick helgen 8-9 september två pinnar i agility i Bollnäs, han blev även flyttad i klass samt fick en SM-pinne i lagtävling

I Vännäs 2 september blev Clara (Big Brazzel Best Of Brands) BIM-valp, Cooper (Big Brazzel Higher And Higher) 3:a bästa hanhund, reserv-CERT, Cecilia (Big Brazzel Every Time We Touch) bästa juniortik 3:a bästa tik, Lilly (Big Brazzel I Am Legend) 2:a bästa juniortik, 4:a bästa tik, Cornelia (Big Brazzel Hot Sensation)  bästa unghundstik, bästa tik, CERT, BIR, BIS-2, Vår uppfödargrupp bestående av 4 kombinationer Corrine, Cornelia, Lilly och Cecilia BIR och BIS-2 grupp

Cornelia BIR och BIS-2 i Vännäs

"Sky" CIB NorduCh High Score Watching-The-Sky BIM  och"Cornelia" Big Brazzel Hot Sensation BIR, BIS-2

Vår uppfödargrupp bestående av 4 kombinationer Corrine, Cornelia, Lilly och Cecilia BIR och BIS-2 grupp


Vår uppfödargrupp bestående av 4 kombinationer Corrine, Cornelia, Lilly och Cecilia BIR och BIS-2 grupp

Liza (Big Brazzel Hot And Wild)  bästa unghund jakt och bästa unghund Dual Purpose på spronger östras cup 1 september

Liza (Big Brazzel Hot And Wild) stolt med sina rosetter

I Eskilstuna 20 augusti blev Corrine bästa championtik och 4:a bästa tik, vår uppfödar gruppbestående av 3 kombinationer (Cooper, Corrine, Corneli och Cecilia) blev BIR-grupp

Vår uppfödargrupp bestående av Cooper, Corrine, Cornelia och Cecilia

I Norrköping 19 augusti vann Cooper unghundsklassen och blev 3:a bästa hane med reserv-Cert. Vår uppfödargrupp HP

Vår uppfödargrupp bestående av Cooper, Corrine, Cornelia och Cecilia

I Alfta 7 juli blev Lilly (Big Brazzel I Am Legend) BIR-valp, BIS-2 valp, Cecilia (Big Brazzel Every Time We Touch)  CERT, BIR, BIG-2, Alice (Big Brazzel All About Love)  bästa öppentk, 3:a bästa tik, reserv-cert, Corrine (Big Brazzel Catch Me If You Can) , 4:a bästa tik
Vår uppfödargrupp bestående av 4 kombinationer (Cecilia, Cornelia, Alice och Corrine) BIR-grupp, BIS-2 grupp

Lilly BIS-2 valp

Cecilia BIR och BIG-2

Vår uppfödargrupp bestående av 4 kombinationer Alice, Corrine, Cornelia och Cecilia BIR och BIS-2 grupp                                      BIM  Picabo´s Soul Patrol  och BIR Cecilia (Big Brazzel Every Time We Touch)

Alice bästa öppentik, 3:a bästa tik, reserv-Cert

7 juli internationell utställning, SKK, Tvååker
Domare: Bjarne Sörensen
Joyce (Big Brazzel Ivory White) bästa tikvalp HP, BIR-valp

6 juli internationell utställning, SKK, Tvååker
Domare: Eddie Karl Berge
Joyce (Big Brazzel Ivory White) bästa tikvalp
I Avesta 16 juni blev Cooper bästa juniorhane, 4:a bästa hane, reserv-Cert och
Corrine 2:a bästa tik, CACIB
Vår uppfödargrupp bestående av 3 kombinationer (Cooper, Corrine, Cornelia, Cecilia) HP, BIR-grupp

Vår uppfödargrupp Cooper, Corrine, Cornelia och Cecilia BIR-grupp

2 juni i Norrköping blev Cooper bästa juniorhane,  2:a bästa hane, CERT, Cecilia bästa juniortik, bästa tik, CERT, BIR
Cornelia bästa unghundstik, 4:a bästa tik. Vår uppfödargrupp bestående av Cooper, Athos, Cornelia och Cecilia, BIR-grupp, BIS-3 grupp

                                                                              Cecilia BIR och cert                                                         "Cecilia" Big Brazzel Every Time We Touch BIR och "Sky" CIB NorduCh High Score Watching-The-Sky BIM
 
BIR och BIS-3 uppfödargrupp

I Vallentuna 27 maj blev Cecilia, 2:a bästa tik, reserv-CERT, Cornelia  4:a bästa tik
Vår uppfödargrupp  BIR-grupp

Vår uppfödargrupp  (Bosse, Chanel, Cecilia, Cornelia)

I Hasslarp 27 maj blev Joyce (Big Brazzel Ivory White) BIR-valp, BIS-3 valp

I Österbybruk 26 maj
blev Cooper 3:a bästa hane mef reserv-cert, Cecilia 4:a bästa tik, Cornelia bästa tik, CERT, CACIB, BIM
Vår uppfödargrupp Athos, Cooper, Cecilia, Cornelia  BIR-grupp

"Baros" CH Night Wish Darrem Canis BIR och "Cornelia" Big Brazzel Hot Sensation BIM                                                           Cornelia                                                                               

Chanel (Big Brazzel Time Afer Time
 
Athos (Big Brazzel Enjoy The Future)                                                                                       Cecilia (Big Brazzel Every Time We Touch)

Cooper (Big Brazzel Higher And Higher)

Vår uppfödargrupp BIR-grupp (Cooper, Athos, Cecilia och Cornelia)

I Hasslarp 26 maj blev Joyce (Big Brazzel Ivory White) BIM-valp

I Östersund 20 maj blev Lilly (Big Brazzel  I Am Legend) BIR-valp, BIS-2 valp

Lilly  BIS-2 valp i Östersund foto: Annika Sanchez

I Ulriksdal 12 maj blev
Spike (Big Brazzel Intense Colours) BIM-valp och W
ila (Big Brazzel Irresistable Choice) BIR-valp, BIS-2 valp och Cornelia 2:a bästa tik, Cert

Cecilia (Big Brazzel Every time We Touch) Cert                        Spike (Big Brazzel Intense Colours) BIM-valp                Vila (Big Brazzel Irresistable Choice) BIS-2 valp


Corrines valpar 7 veckor gamla

Chelseas valpar 5 veckor gamla

I Visby 6 maj blev Cooper 2:a bästa hane, reserv-CERT och Cornelia 2:a bästa tik, CERT och Chanel  4:a bästa tik
Vår uppfödargrupp bestående av Chanel, Cornelia, Cecilia och Liza HP, BIR-grupp, BIS-3 grupp

Vår uppfödargrupp bestående av Chanel, Cornelia, Cecilia och Liza HP, BIR-grupp, BIS-3 grupp

I Visby 5 maj blev Cooper bästa hane, CERT, BIR och Cecilia 3:a bästa tik, reserv-CERT och Cornelia 2:a bästa tik, CERT
Vår uppfödargrupp bestående av Cooper, Cornelia, Cecilia och Liza HP, BIR-grupp, BIS-2 grupp

Trollängens Symphonie BIM Cooper (Big Brazzel Higher And Higher) BIR                              Vår uppfödargrupp bestående av Cooper, Cornelia, Cecilia och Liza HP, BIR-grupp, BIS-2 grupp

Vår uppfödargrupp bestående av Cooper, Athos, Cecilia och Cornelia blev BIR-grupp med HP och Cooper blev 4:a bästa hane med reserv-Cert i Västerås 29 april

5 valpar 3 hanar och 2 tikar är födda 29 april, ala bruna och vita efter "Corall" Big Brazzel Drivning Me Crazy" och "Cooper" Big Brazzel Higher And Higher

Corall med sina nyfödda valpar

Vår uppfödargrupp (Cooper, Cornelia, Cecilia och Chanel) BIR och BIS-2 grupp i Sätila 14 april

BIS-2 grupp i Sätila

Cooper, 3:a bästa hane, reserv-CERT och vår uppfödargrupp 3 kombinationer (Chanel, Cecilia, Cornelia, Cooper) BIR-grupp, BIS-4 grupp i Högbo SSRK 25 mars

Vår uppfödargrupp BIR och BIS-4

Eros, bästa hane, CK, CERT CACIB, BIM i Moskva 25 mars

Eros blev Rysk champion fick CACIB, BIM samt EURASIAN WINNER-2012, i Moskva 24 mars

Eros Eurasian Winner-2012

4 valpar, 2 hanar och 2 tikar alla bruna och vita födda 24 mars efter "Chelsea" SEU(U)CH Big Brazzel Born To Be Wild och "Jack" SEU(U)CH NOUCH Stardom Special Effect
 

Chelsea med sina nyföda valpar

9 valpar, 4 hanar, 5 tikar både brun vita och svart vita födda 11 mars efter "Corrine" SEU(U)CH Big Brazzel Catch Me If You Can, och
"Baros" Night Wish Darrem Canis

Corrine med sina nyfödda valpar

I Sollentuna Valpshow 18 februari blev Cecilia (Big Brazzel Every Time We Touch) BIR-valp, BIG-valp

Cecilia (Big Brazzel Every Time We Touch) BIG-valp

 I Mjölby 11 februari blev Cecilia (Big Brazzel Everytime We Touch) BIR-valp och BIS-valp. Loppan (Eros son) bästa hanhundsvalp, BIM-valp. Corrine (Big Brazzel Catch Me If You Can)  BIR och BIS-2. Vår uppfödargrupp bestående av Cooper, Cornelia, Chanel och Corrine) BIR-grupp, BIS-2 grupp

Cecilia BIR och BIS-valp                                                                                                     Corrine BIR och BIS-2

Vår uppfödargrupp (Cooper, Chanel. Corrine, Cecilia) BIR och BIS-2                                            Sammy (Goldmoores Gold Dreamer) BIM och Corrine BIR och BIS-2

Loppan (High-Design Let´s Go Crazy) Eros son BIM-valp Cecilia BIR och BIS-valp

I Kungsör 21 januari blev Cecilia BIR-valp, BIS-2 valp, Athos (Big Brazzel Enjoy The Future)  BIM-valp, Cooper 2:a bästa hane, CERT, Mikey (Big Brazzel Tunderball), 4:a bästa hane, Corrine BIR, BIS-3, Vår uppfödargrupp bestående av 3 kombinationer (Corrine, Mikey, Cornelia och Cooper) HP, BIR-grupp, BIS-2 grupp

Corrine BIS-3                                                            Vår uppfödargrupp BIS-2                                                                                  Cecilia BIS-2 valp


Året startade med att Cecilia blev BIR-valp och Athos (Big Brazzel Enjoy the Future) blev BIM-valp i Sollentuna 14 januari
 
Athos (Big Brazzel Enjoy The Future) BIM och Cecilia (Big Brazzel Every Time We Touch) BIR

Senast uppdaterad: 2013-12-17