KENNELNS HISTORIA

År 2007:

I februari 2007 fick Flisa (dotter till Cleo)
och Charlie en valpkull bestående av 1 hane och 1 tik, valparna är bruna och vita, bilder på dessa valpar finns att se under, tidigare valpkullar.

I mars 2007 fick Celine
och Lleyton en valpkull bestående av 1 hane och 4 tikar, valparna är bruna och vita med tantecken, bilder på dessa valpar finns att se under, tidigare valpkullar. Kenneln behåller Chanel.

I april flyttade
Ciara till sitt nya hem i Solna, hon tränar lydnad och kommer att ha framtida kullar på kenneln.

I maj flyttade Cherry till sin syster Alva och kompis Wilma till Gotland, hon kommer att träna viltspår, agility och fortsätta ställas ut.

I juni fick Cleo och Fritz en valpkull bestående av 4 hanar och 2 tikar, valparna är bruna och vita, bilder på valparna finns under tidigare valpkullar. Kenneln behåller Corrine.


4 generationer Doris, Charlie, Celine och Chanel

Zelda tog 3 cert i juli-augusti månad då hon gick i unghundsklassen

I september flyttade Nimbus till sin nya familj i Degerfors, han kommer att jobba med bland annat spår och jakt.

Zelda har under året ställts ut 12 gånger, på dessa utställningar har hon blivit BIR 4 gånger, BIM 1 gång, hon har 3 BIG och en BIG-3:a, hon har blivit BIS-4 och BIS-5:a, hon har under året fått 6 HP och 3 CK och 3 svenska Cert

Zelda BIM Alfta juli-2007


Doris har 2007 ställts ut 19 gånger, hon har blivit BIR-veteran 14 gånger och BIM-veteran 1 gång, Hon har blivit Best in Show veteran inte mindre än 11 gånger under året som har gått. Hon har blivit Best in Show-2 veteran 2 gånger och Best in show-veteran 3:a en gång. Hon har blivit BIR 8 gånger och blivit Best in Show en gång, Best in Show-3:a 2 gånger och BIG-2:a 2 gånger. Hon har fått 6 CK och 9 HP samt har fått flera bästa tikklassplaceringar under året, helt fantastiskt för denna 9,5 åriga dam.

Alfa nationell utställning Doris BIS-veteran juli-2007

Charlie är utställd 7 gånger under året, han har blivit BIS, BIG och BIR, samt vunnit öppenklassen och blivit placerad i  bästa hanhundsklassen, han  har under året fått 3 CK.

Charlie Best in Show

Nimbus är utställd 10 gånger under året, innan han flyttade till sin nya familj, han har blivit BIR en gång och BIM fyra gånger i valp- och juniorklass. Han har fått 5 HP under året.

Cleo är utställd 8 gånger under året och hon har haft en valpkull under sommaren. Hon har fått 2 CK och har placerat sig i bästa tikklass (2:a)och blivit BIM. Hennes avelsklass blev Best in Show på Gotland SSRK i maj.

Cherry är bara utställd en gång i år innan hon flyttade till sin syster Alva. Då blev hon placerad i unghundsklassen och fick HP.

Cindy och Ciara är inte utställda alls i år.

Celine är utställd 3 gånger i år, hon har fått HP och blivit placerad i öppenklassen. Hon har under våren fått en valpkull.

Chanel är utställd 8 gånger under året hon har blivit BIR 6 av dessa gånger och fått 7 HP. Hon har blivit Best in Show-valp 2 gånger under året och vidare blivit BIS-2:a en gång och BIS-4:a en gång och även BIG-2:a två gånger.

Corrine är utställd 3 gånger under året, av dessa gånger har hon blivit BIR-valp 3 gånger och fått 3 HP. Hon har blivit BIS-3 en gång och BIS-4 en gång.

Andrea, Michael och Louise har på alla dessa utställningar visat kennelns alla hundar, samt även många andras springer spaniel, de har även visat flera andra raser, med goda resultat. Detta har de gjort på ett fantastiskt sätt och kennels hundar skulle inte ha meriterat sig så bra utan deras starka intresse och mycket bra insatser i utställningsringarna under år 2007. Vi har rest mycket och under året varit både i norra och södra delarna av Sverige med våra hundar och vi ser nu tillbaka på alla goda resultat som vi har uppnått vad gäller utställning och nya trevliga och vackra valpar. Vi har haft mycket roligt och träffat många nya härliga människor och även rotat kontakten med gamla bekantskaper. Vi inväntar Zeldas 2 års dag (i årsskiftet 2008) för att försöka ta det sista certet på henne så att hon får sitt championat.
Vi ser verkligen mycket fram emot 2008 och mot våra planerade valpkullar och fler roliga utställningar

Springer östras utställningshund 2007
Charlie och Doris delar på titeln Springer Östras utställningshund 2007
 Cleo 2:a bästa springer östras utställningshund
 Cherry (Big Brazzel Perfect Picture) 6:a
 Nellie (Big Brazzel Million Dollar Baby) Nimbus (Big Brazzel Scarlet Pimpernel) och Celine delar 9:e platsen


Senast uppdaterad: 2013-12-17