REPORTAGE FRÅN DORIS
14 ÅRS KALAS 23 JUNI-2012


Det är ingen vanlig dag, för i dag är Doris födelsedag, 14 år helt fantastiskt.
Lite nostalgiska bilder på vår drottning
 
Under 2007 blev Doris bland annat BIS-veteran 11 gånger och under 2008 blev hon bland annat BIS-veteran 10 gånger. Hon var 2008 och tävlande på Grand Hotel i veterans of veterans. 2007 blev hon springer östras utställningshund.

Doris födelsedag 23 juni-2012

Köttbullstårtor stod på menyn.

Här delar vi upp tårtorna i rättvisa bitar, ja förutom Doris som fick en halv tårta själv så klart. Corrine och Chanel tycker att vi är långsamma. Zelda tänker inte vänta längre, bäst att ta för sig själv så att man får något.
         
Äntligen säger Chelsea och Corall.

Charlie är helt koncentrerad på att äta.

Cooper har inget emot att äta upp hela tallriken.


Födelsedagsbarnet själv äter sin köttbullstårta med god aptit även om hon äter på köksbordet, men det där med bordsskick ja det kan ju diskuteras.


Corrine, Cornelia, Cecilia, Cooper och Chanel är helt fokuserade på sina tårtbitar, Cecilia fyller ett år den 24 juni så hon fick lite extra tårta. Corrine passar på att stjäla lite extra från Cornelias tallrik, men hon fyller år den 26 juni så det är hon väl värd.
 
Chanel sparar en köttbulle till sist, smart hund.

Doris har nu sitt lager av leverpastej kvar och äter vidare med god aptit.

Snabbt hoppas Corrine upp på köksbordet och rensar smulorna efter Doris, se hennes härligt kladdiga öron, tur att det inte är någon utställning denna helg.


Alla valpar fick givetvis också frossa i köttbullstårta.

Doris vår diva här hemma som är van att bli uppassad.

Hon har barn, barnbarn, barnbarns barn, barnbarns barnbarn och barnbarns barnbarns barn, sex generationer ner på flera led. Hon har många otroligt fina och trevliga avkommor inte bara i Sveriges långa land, utan i Norden, i Grekland, i Rumänien, i Ryssland, i Brasilien, i Canada, i USA, i Frankrike. Doris har många många avkommor som inte bara är trevliga familjehundar utan hon har många som är utställningschampion och viltspårschampion samt hundar som meriterat sig i jakt, agility och rallylydnad.

6 generationer (saknas Celine) som bor eller har bott på kenneln Charlie, Chelsea, Cooper, Corall, Chanel, Doris 14 år och Alfons 7 veckor

Du är fantastisk vår drottning!

Senast uppdaterad: 2012-07-27